We gaan op pad!

Een ééndaagse excursie

Als je op Impact Safari gaat, ben je verzekerd van een inspirerende dag uit met je team. Naast dat het natuurlijk leuk en goed is om met elkaar op pad te gaan, verbindt de Impact Safari je mensen op een door jullie gekozen duurzaamheidsthema. Het is een dag vol inhoud en daarom méér dan zomaar een gezellig bedrijfsuitje.

Op ontdekkingstocht

De bedrijven waar we langs gaan, zijn stuk voor stuk koplopers waar het bruist van duurzame innovatie. Of het nu een tapijtproducent is die circulaire businessmodellen hanteert of een boekhouder die enkel en alleen werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, je team wordt geïnspireerd door pakkende presentaties en leert uit eerste hand van deze koplopers op welke manieren praktische invulling gegeven kan worden aan het duurzaamheidsthema.

Zelf aan de slag

Na het bezoeken van de koplopers gaan we naar een workshopruimte waar jullie zelf in een snelkookpansessie van één uur nieuwe mogelijkheden voor jullie eigen organisatie zullen ontdekken. De inzichten die zijn opgedaan tijdens de bezoeken, zetten jullie in deze workshop om in concrete kansen voor de korte en lange termijn. Dit verhoogt de betrokkenheid van de teamleden en zorgt ervoor dat jullie er vanaf de volgende dag meteen mee verder kunnen.

Extra opties

De Impact Safari is uit te breiden met een aantal extra opties waarmee de dag nóg leuker wordt!

BE O bottle waterfles

Geef je teamleden een duurzame waterfles van BE O bottle cadeau als blijvende herinnering aan deze dag en jullie duurzaamheidsthema. De flessen kunnen zelfs met een eigen opdruk geleverd worden.

Duurzaamheidsquiz

Speel onderweg een verrassende duurzaamheidsquiz en stel de kennis van je team op de proef. Een leuke manier om de reistijd nuttig te besteden!

Borrel en/of diner na afloop

Praat met elkaar na over de Impact Safari tijdens een borrel of sluit deze inspirerende dag af met een diner. Uiteraard zo duurzaam mogelijk!

Praktische informatie

Duur van de dag

We vertrekken rond 09:00 uur en zijn rond 17:00 uur weer terug.

Geef je de voorkeur aan een kortere Impact Safari? Neem dan contact op voor een aangepast programma.

Groepsgrootte

5 tot 20 personen

Met 20 personen kun je nog met goed fatsoen bij een organisatie langs. Als het gewenst is om met een grotere groep op pad te gaan, zoeken we samen naar een manier om dit te realiseren.

Vervoer

Afhankelijk van de grootte van de groep en de afstand die we die dag zullen afleggen, gebruiken we het soort vervoer dat hier het best bij aansluit. Zo kunnen we op pad met bijvoorbeeld een touringcar, fietstaxi’s, het OV of eigen vervoer.